Array ( )
aller pet food careers

Vi producerer ærligt kæledyrsfoder af høj kvalitet

Aller Petfood er en dansk, familieejet virksomhed, der ledes af fjerde generation af familien Bylling. Bylling familien har siden 1921 været engageret i udvikling og produktion af dyrefoder.

Hos Aller Petfood udvikler og fremstiller vi en variation af tørfoder og vådfoder. Vi arbejder med private mærkevarer og har vores eget succesrige varesortiment. I 1970’erne begyndte vi at producere kæledyrsfoder, og nogle af vores kunder fra dengang er stadig med os. Læs mere om vores historie her.

Vi driver vores forretning med fokus på høj kvalitet og med stort personligt engagement. Vores samarbejdspartnere er vigtige for os, og vi tror på langsigtede partnerskaber.

Vores mission

Vores mission er at udvikle og producere ærligt foder til hunde og katte af høj kvalitet gennem værdiskabende partnerskaber.

Aller petfood drive

Oplev vores enestående Drive og lad os bevæge os fremad sammen

Aller Petfoods Drive illustrerer, hvorledes alle vores handlinger er sammenflettet. Vores Drive er vores værdier og en del af alt det, vi gør. Vi tror på, at vi forbedrer vores muligheder, når vi er samarbejdsvillige og kontinuerligt optimerer kvaliteten.

“Hvis du søger en virksomhed, der kan tænke ud af boksen, er du kommet til det rette sted, for vi har mere end 90 års erfaring i udvikling og produktion af dyrefoder. Og vi tør godt kalde os selv eksperter i kvalitetsfoder til katte og hunde.”

Aller petfood henriette bylling
Henriette Bylling, CEO & ejer

En strategi i tre dele

Vi bygger vores mission på vores tregrenede værdistrategi. Vi fokuserer på 3 faktorer: Høj kvalitet, værdiskabende partnerskaber og dedikeret kundeservice.

Høj kvalitet

Høj kvalitet betyder, at vi sikrer total sporbarhed af ingredienser og færdige produkter. Vores produktion af kæledyrsfoder er 100% i overensstemmelse med de samme standarder, som anvendes til fødevarer til mennesker. Dette fokus sikrede, at vi var blandt verdens første ISO 22000 certificerede producenter af kæledyrsfoder. Vi hviler dog aldrig på laurbærrene, og vores kunder garanteres et kontinuerligt mål om at nå den optimale kombination af kvalitetsingredienser og så lokal oprindelse som muligt.

Værdiskabende partnerskaber

For os betyder værdiskabende partnerskaber, at vi altid arbejder hen imod løsninger til fælles bedste. For at opnå det fokuserer vi på vidensdeling og på det faktum, at et partnerskab er mere end blot produktion. Vi forventer et tæt samarbejde med vores partnere om f.eks. markedsudvikling, emballeringsløsninger, marketing, etc.

Dedikeret kundeservice

Vi ved, at et positivt og dedikeret kundeserviceteam sikrer optimal kundesupport. Vores team af fagfolk har alle en løsningsorienteret tankegang, og de er i stand til at tænke ud af boksen. Erfaringsmæssigt sikrer dette den bedst mulige løsning for begge parter.

aller pet food henriette bylling

Henriette Bylling, aka the Queen of Petfood, CEO & ejer

Mød Henriette på LinkedIn

Aller Petfood ledes af 4. generation af familien Bylling, Henriette Bylling. Henriette blev født med dyrefoder i årerne. I dag er hun i branchen også kendt som «the Queen of Petfood». Det har hun ikke det mindste imod!

Efter at have tilbragt de første 10 år af sin karriere i Londons reklameverden havde Henriette en solid erfaring, da hun overtog ledelsen i 2006. Under hendes ledelse er Aller Petfood vokset. Den russiske forretning er gået fra en omsætning på 448 mill. RUB til en omsætning på 3.146 mill. RUB, og Aller Petfood er kommet ind på markederne i Mellemøsten. Når Henriette ikke leder forretningen, tilbringer hun sin tid sammen med sin mand og deres søn på 4 – og selvfølgelig med deres kat, Miss Mckennsey.

aller petfood

Kvalitet handler også om dialog

Kvalitet handler om fakta, udførelse af forsøg, tilbud om fuld sporbarhed, at leve op til de højeste standarder – men det handler også om dialog. Om at være oprigtig og have integritet. Vi holder vores ord, og vi sætter en ære i at være en pålidelig og troværdig partner.

ISO 22000

Fødevaresikkerhed er altafgørende. Vi var den første producent i industrien til at systematisere arbejdet med kvalitetssikring for at opnå ISO 22000 certificering. ISO 22000 integrerer principperne fra systemet Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) og er mere omfattende end ISO 9001 standarden.

ISO 22000 certificeringen er din garanti for, at foderprodukterne til kæledyr fremstilles, forberedes, pakkes, forhandles og certificeres ifølge de højeste standarder for fødevaresikkerhed. Et afgørende aspekt er her evnen til at gentage, gentage og gentage… At fremstille og levere det samme foruddefinerede produkt med fuld sporbarhed til enhver tid.

ISO 9001

ISO 9001 standarden er baseret på en række kvalitetsstyringsprincipper, som inkluderer et stærkt kundefokus, topledelsens motivation og involvering, procestilgangen og løbende forbedringer. Ved anvendelse af ISO 9001 sikres, at kunder får konstant forsyning af kvalitetsprodukter og services, som til gengæld resulterer i mange forretningsfordele.

Vil du gerne i kontakt med os?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores brands, salgskanalerne i dit marked eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os via formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Top